Diensten

De diensten van Multihulp bestaan uit het leveren van individuele begeleiding, multiculturele dagbesteding en intensieve gezinsbegeleiding.

Individuele begeleiding

Multihulp biedt deskundige individuele begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking, gedragsproblemen en psychiatrische problemen.

Lees meer

Intensieve gezinsbegeleiding

Multihulp biedt verschillende vormen van intensieve gezinsbegeleiding aan waarbij bevordering van de ontwikkeling van het kind centraal staat. Intensieve gezinsbegeleiding aan waarbij bevordering van de ontwikkeling van het kind centraal staat

Lees meer

Omgangsbegeleiding

Multihulp biedt omgangsbegeleiding aan ouders die er samen niet uitkomen. Kinderen hebben het recht op omgang met hun beide ouders. Hun belang staat hierbij altijd centraal. Wij zijn gespecialiseerd in omgangsbegeleiding aan ouders met een niet-Westerse achtergrond, waarin kennis, houding en vaardigheden van belang zijn.

Lees meer

Wachttijden

Wij hanteren geen wachttijden of wachtlijsten. Dit betekent dat wij na aanmelding zo snel mogelijk een intake inplannen. Maak direct een afspraak of bel met 026-8402131.