Diensten

De diensten van Multihulp bestaan uit het leveren van individuele begeleiding, multiculturele dagbesteding en intensieve gezinsbegeleiding.

Uitsluitingscriteria

Multihulp biedt in principe ondersteuning aan iedereen die begeleiding wenst te ontvangen, maar kiest er bewust voor om geen ondersteuning aan te bieden aan cliënten:

  • met een behoefte aan (zeer) intensieve persoonlijke begeleiding welke verder reikt dan de
    aanwezige reguliere begeleiding.
  • die zeer gewelddadig en/of psychotisch zijn naar zichzelf en/of anderen;
  • die agressief gedrag vertonen tegen de medewerkers van Multihulp;
  • die andere cliënten of medewerkers seksueel intimideren;
  • die andere cliënten of medewerkers intimiderend gedrag vertonen;

Wanneer één van bovenstaande uitsluitingscriteria van toepassing is zullen wij samen met de cliënt naar een andere organisatie gaan zoeken waar de cliënt wel de gewenste begeleiding kan krijgen.

Individuele begeleiding

Multihulp biedt deskundige individuele begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking, gedragsproblemen en psychiatrische problemen.

Lees meer

Intensieve gezinsbegeleiding

Multihulp biedt verschillende vormen van intensieve gezinsbegeleiding aan waarbij bevordering van de ontwikkeling van het kind centraal staat. Intensieve gezinsbegeleiding aan waarbij bevordering van de ontwikkeling van het kind centraal staat

Lees meer

Multiculturele dagbesteding

Bij multiculturele dagbesteding gaat het om een andere soort structurering van de dag dan werk of school waardoor de zelfredzaamheid wordt vergroot en (crisis)opname kan worden voorkomen.

Lees meer

Wachttijden

Wij hanteren geen wachttijden of wachtlijsten. Dit betekent dat wij na aanmelding zo snel mogelijk een intake inplannen. Maak direct een afspraak of bel met 026-8402131.